ППО збила чотири російські ракети на Житомирщині

Читать на русском
Згідно з наявною інформацією, Житомирщину атаковано з південно-східного напрямку крилатими ракетами морського базування.
фото: Lb.ua

Російсько-окупаційні війська у неділю, 22 травня, завдали удару по об'єктах інфраструктури Житомирщини. Українській ППО вдалося збити чотири ракети.

Про це повідомляє у Фейсбуці служба зв’язків із громадськістю Повітряного командування «Центр».

«Сьогодні, 22 травня, близько 13:00 ворог завдав ракетного удару по об'єктах інфраструктури Житомирської області. Чотири крилаті ракети було знищено підрозділами протиповітряної оборони повітряного командування «Центр», - йдеться у повідомленні.

Окупанти готуються наступати на Херсонщині та Запоріжжі – ISWЦілі російських окупантів - захопити північ Херсонської області, який контролюється ЗСУ, а також спробувати вийти до Запоріжжя

Як зазначається, три ракети було ліквідовано авіацією, а одну - підрозділом зенітних ракетних військ повітряного з’єднання.

Згідно з наявною інформацією, Житомирщину атаковано з південно-східного напрямку крилатими ракетами морського базування, повідомили в ПК «Центр».

Нагадаємо, що у Київській області ППО сьогодні збила ворожу ракету.

Раніше ми повідомляли, що окупанти ракетами «денацифікували» українську рибу, потрапивши у річку на Дніпропетровщині.

Також нагадаємо, що російські війська обстріляли прикордонні райони на Чернігівщині. Окрім цього, загарбники продовжують обстріли Миколаївщини, за добу поранено 9 цивільних.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: