На Харківщині через обстріли загинули ще 4 особи, зокрема підліток

Читать на русском
Російські військові знову обстріляли один із районів Харкова, а також одразу чотири райони області.
фото Суспільне

Російські військові знову обстріляли один із районів Харкова, а також одразу чотири райони області. Є загиблі серед мирних мешканців.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram у середу, 1 червня.

З-під завалів пошкодженого в лютому будинку в Харкові дістали тіла чотирьох людейУкраїнські рятувальники змоги розблокувати тіла ще чотирьох цивільних осіб у Харкові. Їх вбили російські окупаційні війська ще в лютому.

«Минулої доби окупанти обстріляли Київський район Харкова. Постраждалих нема. Також масовано обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівський та Чугуївський райони», - написав він.

Внаслідок цих обстрілів загинули 4 цивільних. У Золочові загинула жінка, в Іванівці Ізюмського району – 12-річний хлопчик. У с. Шестакове Чугуївського району – 2 загиблих. Поранення отримали семеро людей.

В ОДА також розповіли, що на Ізюмському напрямку російські окупанти перегруповуються та готуються до нових спроб наступу. ЗСУ тримають позиції та завдають ворогові втрат. Так, минулої доби наші військові збили російський вертоліт Ка-52 «Алігатор».

Нагадаємо, добою раніше окупанти також обстрілювали Київський район Харкова. В області через обстріли були постраждалі та жертви.

На Харківщині скоротили комендантську годину. Тепер вона із 22 години.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: