Ситуація на Харківщині: в області через обстріли знову є поранені та 1 жертва

Читать на русском
У Харкові знову обстріляли один із районів міста. Обійшлося без жертв, але спалахнули пожежі. При цьому, в області є постраждалі.
t.me/synegubov

У Харкові знову обстріляли один із районів міста. Обійшлося без жертв, але спалахнули пожежі. При цьому в області є постраждалі одна жінка загинула.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram уранці 28 травня.

У Харкові через 3 місяці знову запрацювало метро: які станції поки що закритіУ Харкові з 24 травня знову поновили роботу метрополітену. Проте три станції на Салтівській лінії ще зачинені.

«За минулу добу ворожих обстрілів з боку окупантів зазнав Київський район міста-героя Харків. Вночі було кілька влучань снарядів у Малій Данилівці, виникли пожежі у 2 будинках приватного сектору. За попередніми даними, постраждалих немає», – написав він.

В області окупанти обстрілювали Харківський район, у смт. Слатине - 1 постраждалий, у Балаклії також 1 особа отримала поранення. У Слатиному загинула 65-річна жінка.

«На території області продовжуються бойові дії. У Харківському напрямку ворог намагається утримати зайняті позиції та не допустити подальшого просування українських військ. Але ЗСУ надійно тримають оборону», - додав він.

Нагадаємо, 26 травня російські військові обстріляли район Павлова Поля у Харкові. Загинуло 9 людей, 19 отримали поранення.

Раніше в Харкові російський снаряд впав біля зупинки транспорту, одна людина була поранена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: