У Маріуполі окупанти завершили завантаження української сталі на судно рф – мерія

Читать на русском
У Маріуполі російські військові завершили навантаження української сталі на судно, яке завтра хочуть відправити до Ростова.
скріншот з відео

У тимчасово окупованому Маріуполі російські військові завершили завантаження української сталі на судно, яке завтра має вирушити до Ростов-на-Дону.

Про це 30 травня повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

Стало відомо, скільки українців за тиждень окупанти вивезли з Маріуполя до фільтраційного таборуПеребування в цих таборах супроводжується багатогодинними допитами, тортурами, погрозами страти і примушенням до співпраці.

«Маріуполь. Порт. Окупанти закінчили завантаження рулонної сталі на судно РМ3 класу «Славутич» під прапором росії. Вихід із акваторії порту попередньо запланований на ранок завтра. Пункт призначення – Ростов-на-Дону. Офіційне мародерство росії можна вважати розпочатим», – написав Андрющенко.

Нагадаємо, російські військові розмінували частину морського порту і 28 травня почали завантажувати українську сталь на судно під прапором росії. Як повідомила омбудсмен, всього рф вкрала 3 тисячі тонн металу в України.

Російські окупанти також продовжують красти українське зерно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: