Росіяни масово почали чинити звірства на своїй території – СБУ

Читать на русском
У Білгородській області, яка межує з Україною, значно побільшало заяв про зґвалтування російськими військовими.
Getty Images

У Білгородській області, яка межує з Україною, значно побільшало заяв про зґвалтування російськими військовими.

Свідченням того є нова перехоплена СБУ розмова окупантів.

«У нас в прокуратуре столько заявлений об изнасиловании… На територии Валуйки, Уразово, Вейделевка», – розповідає дружина російського окупанта.

За її словами, випадки зґвалтування почастішали з прибуттям на ротацію російських солдатів з інших регіонів. Вона розповідає історію про дівчину, яку після знайомства з російським військовим зґвалтували п'ятнадцятеро солдатів.

Путін ненавидить усіх українців – генсек Amnesty InternationalВ Amnesty International вважають, що путін та керівництво росії ненавидять українців. Їхні деякі висловлювання будуть враховані при розгляді питання про геноцид українців.

«Тож бачимо, що від власної армії потерпають самі росіянки. Цікаво, що на таку тенденцію скаже жіночка з перехоплення СБУ, яка закликала свого чоловіка ґвалтувати українок?» – наголошують в повідомленні.

Нагадаємо, Служба безпеки перехопила нову розмову російських окупантів, яка підтверджує, що вони катують та вбивають мирних жителів. З розмови можна дізнатися, що війська росії за допомогою гранат «зачищають» підвальні приміщення, де ховається від обстрілів мирне населення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: