«Можу просто вуха відрізати»: СБУ отримала нові докази звірств російських військових

Читать на русском
Нова розмова російських окупантів, яка підтверджує, що вони катують та вбивають мирних жителів.
ілюстративне фото

Служба безпеки перехопила нову розмову російських окупантів, яка підтверджує, що вони катують та вбивають мирних жителів.

Аудіоперехоплення розмови російського військовослужбовця з дружиною оприлюднила прес-служба СБУ у Telegram у четвер, 26 травня.

Втрати російської армії досягли 29 600 убитих солдатівВ Україні з початку вторгнення росія втратила 29 600 військових. Також ЗСУ знищили 1315 російських танків та понад 200 літаків ворога.

З нього можна дізнатися, що війська росії за допомогою гранат «зачищають» підвальні приміщення, де ховається від обстрілів мирне населення.

«Ми зачищаємо підвали, знаєш як? Не питаємо, хто там, а гранати кидаємо. У нас загін називається загін самогубців, загін головорізів», – розповідає окупант дружині.

При цьому він хвалиться тим, що для них це «звичайна практика». Також він розповідає своїй дружині, як російські військові з іншого підрозділу знущалися та ґвалтували жінку.

«Я тут творю, взагалі... цивільних, не цивільних. Я можу просто взяти ножа, вуха відрізати», - уточнює окупант.

Нагадаємо, у травні правоохоронці ідентифікували ще одного російського військового-ґвалтівника, йому повідомили про підозру.

Омбудсмен Людмила Денісова повідомила про звірства російських військових у Херсонській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: