Стало відомо, скільки диверсантів в Україні виявили з 24 лютого

Читать на русском
В Україні з початку повномасштабного вторгнення росії ліквідовано 88 ДРГ, затримано 800 диверсантів.

В Україні з початку повномасштабного вторгнення росії викрито 88 диверсійно-розвідувальних груп та затримано майже 800 диверсантів.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Євген Єнін, повідомляється на сторінці Міністерства внутрішніх справ України.

Більшість ворожих ДРГ у Києві затримали у перші дні війни – поліціяУ Києві поліція виявила та затримала більшу частину ворожих ДРГ уже у перші дні війни з росією.

«Загалом за період війни на території держави викрито 88 диверсійно-розвідувальних груп. Затримано близько 800 осіб, причетних до диверсійної діяльності. Майже всіх ми передали до СБУ», – сказав Єнін.

Він зазначив, що за останні два тижні правоохоронці викрили одну диверсійно-розвідувальну групу та затримали 43 особи, причетні до диверсійної діяльності. Лише у Києві за перші два тижні затримано 18 осіб, причетних до ДРГ, 16 з яких передано до СБУ.

Єнін закликав громадян залишатися пильними і «не тішити себе ілюзією спокою у тих місцях, де здається спокійно».

Нагадаємо, в Україні хочуть продовжити воєнний стан ще на 3 місяці. Нардеп СН Федір Веніславський пояснив, чому президент запропонував саме такий термін.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: