В «Антонові» спростували інформацію щодо утилізації «Мрії»

Читать на русском
Відео, на якому нібито відображено вивезення залишків літака, було знято у піратський спосіб і поширене без погодження з ДП Антонов та відповідними державними органами.

ДП «Антонов» спростувало інформацію щодо утилізації залишків літака «Мрія».

Про це повідомила пресслужба підприємства на офіційній сторінці у Facebook.

«У мережі інтернет широко поширюється помилкова інформація щодо «вивезення із аеропорту Київ-Антонов-2» агрегатів літака Ан-225 Мрія з метою їхньої подальшої утилізації». Зазначаємо, що ДП Антонов тісно співпрацює з правоохоронними, слідчими органами України у напрямку збору доказів злочинів, скоєних російськими окупантами», - йдеться у повідомленні.

На підприємстві також зазначили, що відео, на якому нібито відображено вивезення залишків літака, було знято у піратський спосіб і поширене без погодження з ДП Антонов та відповідними державними органами.

Раніше з'явилася інформація про те, що уламки найбільшого літака у світі Ан-225 «Мрія», який було знищено російськими військами під час боїв за Гостомель, вивозять із міста.

Нагадаємо, 27 лютого внаслідок повітряної атаки російської армії на аеропорт Гостомель у Київській області згорів один із найбільших та найпотужніших літаків у світі українського виробництва - транспортний літак Ан-225 «Мрія».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: