У Гостомелі проводили в останню путь уламки літака «Мрія»

Читать на русском
Найбільший літак світу Ан-225 Мрія вже не підлягає відновленню через пошкодження, які йому завдали фашисти в ході атаки на Гостомель
Ілюстративне фотоСкриншот

Уламки найбільшого літака у світі Ан-225 «Мрія», який був знищений рашистськими терористами під час боїв за Гостомель, вивозять з міста.

Відео публікують київські Telegram-канали.

Уламки літака везуть на утилізацію. На жаль, через руйнування, які рашисти завдали корпусу літака, він не підлягає відновленню. Таким чином, найбільший транспортний літак світу, який поставив масу рекордів, фактично провели в останню путь.

Нагадаємо, 27 лютого в результаті повітряної атаки російської армії на аеропорт Гостомель в Київській області згорів один з найбільших і потужних літаків у світі українського виробництва - транспортний літак Ан-225 «Мрія».

«Мрія» перебувала на ремонті, тому не встигла вилетіти з країни. Проте, в Укроборонпромі пообіцяли відновити літак – Україна докладе всіх зусиль, щоб ці роботи оплатила держава-агресор. Про це ж заявив капітан повітряного судна Дмитро Антонов - літак можна відновити, але це потребує величезних грошових вкладень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: