Більшість території Лиману контролюють окупанти, ЗСУ перегрупувалися – Донецька ОВА

Читать на русском
Російську окупаційні війська зайняли більшість території міста у Донецькій області. Українська армія перегрупувалася.

Місто Лиман Донецької області здебільшого контролюють окупаційні війська російської федерації. Натомість українські військові зайняли на Лиманському напрямку нові укріплені позиції.

Про це у коментарі Hromadske розповів голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Особливо гарячі бої на Лиманському напрямку. Більшість Лимана не контролюється українськими військовими. Так само як і Світлодарський напрямок: відбулося перегруповування сил ЗСУ для того, щоб зайняти укріплені позиції. Ворог зараз перебуває на території Світлодарської громади», – сказав Кириленко.

За його словами, українська армія залишається на Лиманському напрямку, але на нових укріплених позиціях, щоби стримувати ворога.

«Військові рф справді намагаються закріпитися на вказаному напрямку, тому що розуміють, що українські військові на нових рубежах будуть не лише стримувати ворога, а й за нагоди переходити у контратаку для того, щоб вибити ворога з території Лиманської громади», — наголосив Кириленко.

Нагадаємо, на Донеччині 11 населених пунктів залишилися без води. За добу 25 травня від рук російських військових загинули шестеро цивільних у Донецькій та Луганській областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: