Росіяни обстріляли Краматорськ, пошкодили житлові будинки

Читать на русском
Російські окупаційні війська продовжують гатити з різних озброєнь по житловим районам Донецької області. Цього разу ракетами обстріляли Краматорськ.

Окупаційні війська російської федерації здійснили авіаційний удар по житловим кварталам Краматорська, Донецької області. Ворог випустив з літака ракету.

Про це повідомив міський голова Олександр Гончаренко.

«Тривожна ніч у Краматорську. Авіаракетний удар по спальним районам та приватному сектору. Без жертв. Друзі, я розумію, як тяжко вам поза рідним містом. Але ворог все ближче. Небезпека не десь там, а у нас - поряд! Ще зарано повертатись, як би важко вам не було», – інформує мер.

Нагадаємо, сьогодні вранці російські війська завдали трьох ракетних ударів по Кривому Рогу. Ракети влучили у промислове підприємство, є серйозні руйнування.

Також російські окупанти завдали ракетного удару чотирма снарядами по місту Запоріжжі. Відомо щодо однієї загиблої та трьох поранених внаслідок вранішніх ворожих обстрілів у місті. Тільки в приватному секторі міста, за попередньою інформацією, відомо про 62 пошкоджені будинки

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: