Бої ЗСУ проти окупантів досягли максимальної інтенсивності – Міноборони

Читать на русском
Бойові дії ЗСУ проти окупантів з росії наразі досягли своєї максимальної інтенсивності, заявила заступник міністра оборони.

Бойові дії ЗСУ проти окупантів з росії наразі досягли своєї максимальної інтенсивності.

Про це під час брифінгу заявила четвер, 26 травня, заступник міністра оборони Ганна Маляр.

«Обстановка залишається складною та має ознаки до подальшого загострення. Противник залучив усі сили та засоби для захоплення нашої території та оточення наших військ. Бої на сьогодні досягли максимальної інтенсивності, ворог штурмує позиції наших військ одночасно на декількох напрямках. Попереду на нас чекає надзвичайно складний та тривалий етап боротьби, й треба розуміти, що це війна, і, на жаль, втрати з нашого боку неминучі», - сказала Маляр.

Данілов вважає, що смерть путіна не змінить ситуацію в росіїОлексій Данілов вважає, що в росії і крім путіна є багато охочих стати диктатором, і смерть путіна нічого в країні не змінить.

Чиновниця також уточнила, що ворожі війська завдають ударів уздовж усієї лінії зіткнення та в глибині оборони українських військ на Донецькому операційному районі, а також застосовують тактичні ракетні комплекси, авіацію та артилерію.

«Україна боротиметься до повного звільнення наших територій у міжнародно визнаних кордонах, а зберегти обличчя путін може, забравшись геть із наших територій», - додала Маляр.

Нагадаємо, за останні три роки серед українців спостерігалося поступове зниження позитивного ставлення до росії. Після повномасштабного вторгнення лише 2% громадян ставляться до росії добре, 92% – погано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: