На полігонах Білорусі у травні заплановано перевірки боєготовності армії – Міноборони

Читать на русском
Наприкінці травня на десяти полігонах у Білорусі заплановано етап перевірки боєздатності збройних сил цієї країни.
фото Поліна Тимофеєва, soyuz.by

Наприкінці травня на десяти полігонах у Брестській, Гродненській, Мінській, Могилевській та Вітебській областях Білорусі заплановано етап перевірки боєздатності збройних сил Білорусі.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник на брифінгу в медіацентрі «Україна» у Києві в середу, 25 травня.

Лукашенко вважає, що війна росії в Україні «затягнулася»Олександр Лукашенко думав, що війна росії в Україні триватиме менше. І заявив, що Білорусь нібито все робила, щоби цієї війни не було.

«Як стало відомо нашій розвідці, на кінець травня поточного року на десяти полігонах у Брестській, Гродненській, Мінській, Могилівській та Вітебській областях Білорусі заплановано практичні дії чергового етапу перевірки боєздатності збройних сил цієї країни. У рамках цих же навчань передбачається зняття озброєння та військової техніки із зберігання, а також здійснення маршів», - сказав Мотузяник.

Нагадаємо, у Генштабі повідомляли, що на кордоні продовжується скупчення білоруських військ, вони вчаться будувати переправи.

Українські прикордонники враховують можливу загрозу з боку Білорусі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: