Загроза ракетних ударів з моря по Одесі залишається високою – ОДА

Читать на русском
Окупанти виставляють комплекси С-400 у Криму та зміцнюють сили на острові Зміїний. Загроза ракетних ударів по Одесі – висока.

Імовірність нових ракетних ударів окупантів по Одесі все ще висока, оскільки війська рф виставляють комплекси С-400 у тимчасово окупованому Криму та зміцнюють сили на острові Зміїний.

Про це заявив преспредставник Одеської ОВ Сергій Братчук у своєму відеозверненні у Facebook вранці 24 травня.

У Міноборони розповіли, скільки зараз у Чорному морі кораблів рф з крилатими ракетамиСпікер Міноборони України Олександр Мотузяник повідомив, скільки у Чорному морі російських кораблів з ракетами Калібр.

«У Чорному морі продовжується маневрування кораблів Чорноморського флоту Росії. Серед них – кораблі, великі десантні човни, що несуть на борту крилаті ракети, якими загрожують не лише Одесі та нашій області, а й іншим регіонам країни. Мета ворога – подальша блокада одеського порту та контроль над північно-західною частиною акваторії Чорного моря. Ворог у тимчасово окупованому Криму виставляє комплекси С-400 та облаштовує оборонні дії та зміцнення своїх позицій на острові Зміїний», - сказав Братчук.

Він додав, що ця ніч в Одесі та області пройшла без обстрілу.

Нагадаємо, днями окупанти влучили ракетою у пляжний туалет на Одещині.

Також повідомлялося, що у прикордонних районах Одеської області запроваджуються додаткові режимні обмеження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: