Дніпропетровська область 23 травня потрапила під масований ракетний обстріл

Читать на русском
Російські окупанти весь день 23 травня атакували ракетами міста Дніпропетровської області. Увечері вони обстріляли залізничну інфраструктуру у двох районах
Ілюстративне фотоTelegram

Дніпропетровська область 23 травня потрапила під сильний ракетний обстріл російських окупантів. Зокрема, ввечері було зафіксовано відразу чотири попадання рашистських ракет по об'єктах інфраструктури в області.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у своєму Telegram.

«Неспокійний день з нескінченних тривог. У нас відразу чотири вечірніх «прильоти». Ракети вдарили по залізничній інфраструктурі в Павлоградському та Синельниківському районах. Є серйозні руйнування залізничної колії та контактної мережі. Коли відновимо рух, поки незрозуміло. У 12 будинках поруч пошкоджені дахи та вибиті вікна. Люди не постраждали» - написав він.

Нагадаємо, слідчі Національної поліції, Служби безпеки України, прокурори та інші особи фіксують наслідки ракетних ударів окупаційних військ російської федерації по містах Малин і Коростень Житомирської області.

У неділю, 22 травня, російські війська завдали ракетного удару по Дніпропетровській області та потрапили в річку Самара. Були жертви серед риб, які населяють дану річку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: