Бракує навіть на однушку в глибинці: військові рф скаржаться на падіння рубля

Читать на русском
Російські окупанти скаржаться на те, що рубль перетворився на фантики. Грошей за поранення на війні в Україні майже ні на що не вистачає.
Фото Слово і діло

Російські окупанти скаржаться на те, що рубль перетворився на «фантики». Через сильну девальвацію 3 млн рублів, які виплатили за поранення, не вистачає навіть на однокімнатну квартиру в глибинці росії.

Про це свідчить перехоплена СБУ розмова російських військових, які зараз воюють в Україні.

Бюджет рф у квітні недоотримав понад 133 млрд рублів нафтогазових доходівОбсяг нафтогазових доходів бюджету рф у квітні виявився меншим за очікуваний на 133,1 млрд рублів.

«У нас однокімнатна в Астрахані 4 лями коштує. Купив собі машину, Volkswagen polo, дванадцятого року. Ціни, пи#ець, як піднялися…», – розповів солдат, який уже отримав гроші за поранення на війні.

Водночас, його співрозмовник жартує, що для наступної виплати потрібно отримати ще одну порцію «люлів» від ЗСУ – «…ще одне поранення, і якраз вистачить».

Нагадаємо, СБУ також публікувала розмови, де російські військові заздрять «Байрактарам» ЗСУ. Крім того, солдат рф змушують повертати гроші за легкі поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: