Російські військові заздрять «Байрактарам» ЗСУ: нова перехоплена розмова

Читать на русском
Російські окупанти заздрять, що на озброєнні української армії є бойові безпілотники Байрактар і бояться нових поставок іноземної зброї.

Російські окупанти заздрять, що на озброєнні української армії є бойові безпілотники «Байрактар» і бояться нових поставок іноземної зброї для нашої армії.

Про це свідчить нова телефонна розмова, яку перехопила СБУ.

Військові показали відео роботи «Байрактару» на острові ЗміїнийУкраїнські військовослужбовці показали роботу турецьких ударних безпілотників по позиціям російських окупантів на захопленому острові.

«Нам би безпілотники е**, як у них «Байрактар». Була б тема взагалі охенна. Пташки політали, координати просвітили, ті як уїали нас!», - скаржиться своєму другові контрактник, який воює у Запоріжжі.

При цьому він сам глузує з фрази «величі» росії, бо навіть прості квадрокоптери окупанти просять у спонсорів: «Росія – дика держава, блдь. Самі почали ту спецоперацію...росія еуча, фермера нам збирають гроші, щоб купити квадрики».

Загарбники зізнаються, що з жахом стежать за новинами про нові поставки іноземної зброї на потреби ЗСУ: «Пацани там у новинах читали: поляки Україні поставили чи то 2000, чи то 200 одиниць танків. Ну, зараз вони постачатимуть. Це взагалі буде, це жо*а...».

Нагадаємо, 9 травня президент США Джо Байден підписав закон щодо надання програми ленд-лізу для України.

Повірена у справах США в Україні Крістіна Квін запевнила, що у України не накопичиться величезний борг за постачання зброї за механізмом ленд-лізу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: