Солдатів рф змушують повертати гроші за легкі поранення: СБУ перехопила розмову

Читать на русском
Керівництво рф почало відбирати у військових своєї країни гроші, які раніше видали за поранення на війні в Україні.

Керівництво рф почало відбирати у військових своєї країни гроші, які раніше видали за поранення на війні в Україні.

Про це йдеться у новій перехопленій розмові, повідомляє пресслужба СБУ.

Пиячать і влаштовують перестрілки: СБУ перехопила розмову окупанта із ХерсонщиниРосійський військовий у телефонній розмові розповів, що окупанти на Херсонщині пиячать, а потім стріляють та ріжуть одне одного.

«25 березня пацаненка в плече поранило, ну легко, уламком просто трохи. Його відвезли до шпиталю. За кілька днів виплатили 3 мільйони. А у квітні, 29 квітня, він повернувся сюди назад, вже нормальний, загоєний. І у нього ці 3 мільйони забрали, аргументуючи тим, що «поранення легке», – розповів солдат своєї матері.

Військовий рф радить матері передати цю інформацію своєму знайомому «еб*ану», який також отримав поранення в Україні і вже планує витратити ці гроші.

«Не треба гроші витрачати поки що. Тому що після війни розбиратимуться, підніматимуть ступінь поранення. І у кого ступінь поранення перша чи друга, забиратимуть половину суми, як мінімум», - каже окупант.

Нагадаємо, раніше в СБУ повідомляли, щоб убитих російських військових на війні в Україні записують до списку «безвісти зниклих». Тіла складають на імпровізованих звалищах, де гори трупів сягають двох метрів.

Також у СБУ перехопили розмову про те, що для мотивації армії рф привозить на фронт «карателів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: