Австралія передасть Україні бронетранспортери

Читать на русском
Австралія додатково передасть Україні ще 20 бронеавтомобілів Bushmaster та 14 бронетранспортерів M113 на загальну суму 60,9 млн. доларів.

Австралія додатково передасть Україні ще 20 бронеавтомобілів Bushmaster та 14 бронетранспортерів M113 на загальну суму 60,9 млн. доларів.

Про це йдеться у заяві міністра оборони Австралії Пітера Даттона.

Закон США про ленд-ліз: що це та яке значення програма матиме для УкраїниЗакон про ленд-ліз для України усуне бюрократичні перешкоди на шляху постачання військової допомоги. Докладніше – у матеріалі Слово і діло.

Також країна доставить 60 палет медичних товарів від австралійських громадян, три палети обладнання для радіаційного моніторингу та засобів індивідуального захисту від імені Австралійського управління радіаційного захисту та ядерної безпеки та Австралійської організації ядерної науки та технологій.

«Ця додаткова допомога ще більше підтримає уряд України у його відповідь на жорстоке, невтомне та незаконне вторгнення росії», - зазначив Даттон.

Він наголосив, що уряд Австралії продовжуватиме виявляти можливості для подальшої військової допомоги, аби оперативно надати необхідний потенціал Збройним силам України.

Раніше ми писали про те, що в рамках програми військової допомоги ленд-ліз у Запорізьку область вже надійшло нове озброєння. Наразі його освоюють бійці ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: