Військові росії намагаються укріпитися на острові Зміїний, але заважає шторм

Читать на русском

Ворожі війська не залишають спроб зміцнитися на острові Зміїний й продовжують атакувати з моря, але їм заважає штормова погода.

Ворожі війська не залишають спроб укріпитися на острові Зміїний й продовжують атакувати з моря, але їм заважає штормова погода.

Про це повідомляє оперативне командування Південь.

«Не залишаючи намірів зміцнитися на острові Зміїному та атакувати з моря, ворогом заформовані 2 загони бойових кораблів. Але штормова погода Чорного моря змушує їх ховатись ближче до пунктів базування у тимчасово окупованому Криму», - йдеться у повідомленні.

Військові підкреслюють, що два кораблі - носії крилатих ракет все ж таки продовжують тримати загрозу ракетних ударів високо ймовірною, як і берегові ракетні комплекси, і стратегічна авіація противника.

Поточна оперативна обстановка на півдні України: опівдні 19.05.2022Оперативне командування “Південь” СВ ЗСУ

«Не нехтуйте повідомленнями про повітряну небезпеку, пильнуйте ситуацію та дії підозрілих осіб, інформуйте компетентні органи, не розголошуйте відомостей про діяльність та переміщення наших підрозділів. Не допомагайте ворогові, вірте у сили оборони», - додають до ОК «Південь».

Нагадаємо, 7 травня українська армія знищила одразу три катери поблизу острова Зміїний.

Раніше 2 травня силами Збройних сил України біля захопленого острова Зміїний було знищено два російські катери.

Сьогодні у російській федерації поховали водолаза та командира десантного катера, який збройні сили України знищили поблизу острова Зміїний.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: