Відразу три російських катери потонули біля острова Зміїний після удару ЗСУ

Читать на русском
Зміїний перетворився для російських окупантів на справжню смертельну пастку - вони постійно зазнають на ньому втрат, але кинути острів не хочуть
Ілюстративне фотоСкриншот

Біля берегів окупованого острова Зміїний росіянам влаштували чергову корабельну бійню. Цього разу російський флот не дорахувався трьох катерів - двох патрульних типу «Раптор» та десантного катера типу «Серна».

Про це повідомляє оперативне командування «Південь» в Facebook.

По позиціях противника працювали БПЛА Bayraktar TB2. У процесі переведення російських катерів до лав підводного флоту росії були також знищені ангари та будови на острові. Втрати російських окупантів орієнтовно оцінюються в 46 одиниць особового складу.

Нагадаємо, 1 травня Збройні Сили України знову вдарили по позиціях російських окупантів на острові Зміїний, який був захоплений ними в перший день війни росії проти України, знищивши кілька ЗРК і станцію зв'язку.

Вранці 2 травня силами Збройних сил України біля захопленого острова Зміїний були знищені два російські катери.

Нагадаємо також, що 14 квітня недалеко від Зміїного знайшов свій кінець флагман Чорноморського флоту росії, ракетний крейсер «Москва», який затонув після поразки двома українськими ракетами РК-360МЦ «Нептун».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: