У Харкові російські військові влучили снарядом у приватний будинок

Читать на русском
У Харкові після тижня відносного затишшя сьогодні вночі російський снаряд влучив у приватний будинок у Київському районі. Він згорів.
facebook.com/MNSKHARKIV

У Харкові після тижня відносного затишшя сьогодні вночі російський снаряд потрапив у приватний будинок у Київському районі біля селища Жуковського. Будинок згорів. Також пошкоджено 4 машини. В області зберігаються ворожі обстріли.

Про це розповів голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram.

У Харкові через обстріли знищено унікальний генетичний банк рослинУ Харкові внаслідок обстрілу російських військових згорів єдиний в Україні генетичний банк рослин.

«Вночі снаряд російських окупантів пошкодив стіну житлового будинку у Київському районі Харкова. Рятувальники підрозділів обласного управління ДСНС ліквідували пожежу. Також пошкоджено 4 легкові автомобілі. Постраждалих немає», – написав він.

Очільник ОДА також повідомив, що протягом доби російські військові обстрілювали Печеніги, Чугуївського району. Поранено 73-річного чоловіка, травми легені. Також поранено 42-річного чоловіка у с. Циркуни.

Вчора вранці війська рф активно обстріляли Мерефу, пошкоджено понад 30 будинків, високовольтну лінію, автомобілі громадян. Постраждалих нема.

Чиновник закликав харків'ян поки не гуляти лісопарками та ярами через загрозу мінування.

«Закликаю харків'ян утриматися від прогулянок у Саржиному яру, де все ще є велика кількість нерозірваних боєприпасів та можуть бути встановлені ДРГ розтяжки. Зараз там працюють вибухотехніки. Так само закликаю утримуватися від відвідин будь-яких лісових та паркових зон, узбіч доріг та місць, що перебували під обстрілами», - наголосив Синегубов.

Він додав, що на Харківському напрямку армія рф намагається утримати займані позиції - з артилерії обстрілює Циркуни, Руські Тишки, Черкаські Тишки та Питомник.

Нагадаємо, у Харкові частково запустили громадський транспорт, незабаром можуть запустити метро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: