Ситуація в Харкові: в ОДА знову повідомили про обстріли та поранених

Читать на русском
Харків за добу знову обстріляли російські військові - повідомляється про обстріл Салтівки та Шевченківського району.
фото журналіста Слово і діло

Харків через кілька днів затишшя знову потрапив під обстріл російських військових. За минулу добу відомо про чотирьох поранених серед мирних жителів. Також є постраждалі в області.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram вранці 16 травня.

«Російські окупанти суттєво зменшили інтенсивність обстрілів Харкова завдяки нашим Збройним Силам. Проте небезпека для цивільного населення все ще є. Минулої доби агресор потрапляв до Шевченківського району Харкова та Салтівки. 4 особи отримали поранення», - написав він.

Голова Харківської ОВА додав, що ворог продовжує обстрілювати населені пункти області. У Чугуївському районі 2 поранені. У Харківському районі через обстріл росіян сталося 3 пожежі, постраждалих немає.

«Сили оборони Харківської області продовжують стійко тримати свої позиції та вчиняти успішні контрнаступальні дії. Підрозділи ТРВ ЗСУ вийшли на державний кордон на півночі Харківської області. Ворог намагається зосередити більшість своїх зусиль на утриманні позицій і готує спробу наступу в районі міста Ізюм. На всі свої дії окупанти матимуть гідну відсіч від наших захисників», - заявив Синегубов.

Нагадаємо, минулого тижня у Харкові вперше були дні без жодного обстрілу.

За даними Гештаба, війська рф відступають від Харкова, намагаючись уникнути оточення. Росія кинула основні сили на стримування ЗСУ під Харковом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: