На тлі невдоволення війною з Україною, фсб наповнює війська агентами – розвідка

Читать на русском
Російські спецслужби намагаються наповнити окупаційні війська агентами та інформаторами для того, щоб знати хто саботує виконання наказів.

В окупаційних військах російської федерації зростає невдоволення участю в бойових діях в Україні, через що федеральна служба безпеки росії наповнює армію позаштатними агентами та інформаторами.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Російські окупанти все частіше відмовляються від виконання наказів командування проводити активні наступальні дії на території України. За даними воєнної розвідки України, попри прихований саботаж, кілька підрозділів 70 гвардійського мотострілецького полку вже відкрито відмовилися брати участь у війні та висунули вимогу повернути їх у місця постійної дислокації. Командири частин всіляко намагаються приховати факти непокори. Найбільш активних військовослужбовців, які вимагають повернення на територію росії, сподіваючись на їхню швидку загибель, відправили на найбільш небезпечну ділянку фронту», – інформує ГУР.

За інформацією розвідки, для виявлення та нейтралізації ініціаторів відмови від участі у війні, у відділі фсб 58 загальновійськової армії вирішили наповнити підрозділи 70 полку своїми позаштатними агентами та інформаторами.

Нагадаємо, росія вичерпала резерви боєздатних батальйонно-тактичних груп та почала відправляти на війну в Україну військовозобов’язаних без досвіду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: