Розвідка опублікувала список «кадирівців», що воювали в Україні

Читать на русском
У військовому вторгненні в Україну брали участь близько 2,5 тис. бойовиків з Чечні, завданням яких було створити геноцид українського народу.
glavcom.ua

У військовому вторгненні в Україну брали участь близько 2,5 тис. бойовиків з Чечні, завданням яких було створити геноцид українського народу.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки.

Так звані «кадирівці» почали заходити на територію України в перші дні широкомасштабного військового вторгнення росії. Відомо, що вони займалися обшуками помешкань, знущаннями із заручників та мирних мешканців, грабунками та розбоєм. А вже після того, як російські війська почали зазнавати перших масштабних втрат, «кадирівцям» наказали зупиняти підрозділи окупантів що відступали та показово розстрілювати тих що відмовлялися воювати.

Гітлер 2.0, версія російська, локалізована. Колонка Леоніда ШвецяПорівняння володимира путіна з Адольфом Гітлером напрошується само собою. Але путін відрізняється від фюрера не лише тим, що може загробити планету.

«З ганьбою відкинуті українськими воїнами від Києва та Чернігова, кадирівські найманці перемістилися на Луганський та Маріупольський напрямки де продовжили грабувати та знімати ролики про свої «подвиги» для TikTok», – зазначають в повідомленні.

Наразі відомо, що з 2,5 тис. найманців близько 100 загинули, близько 300 отримали поранення та понад 60 втекли з України.

Розвідники дізнались список бойовиків з Чечні, які в березні-травні 2022 року брали участь в російській агресії. В ньому опубліковано 2425 прізвищ, їх можна знайти за посиланням.

Нагадаємо, росія вичерпала резерви боєздатних батальйонно-тактичних груп та почала відправляти на війну в Україну військовозобов’язаних без досвіду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: