Рф втратила близько третини військ та не зможе різко перейти до наступу – британська розвідка

Читать на русском
З початку вторгнення в Україну російська армія втратила близько третини від своєї чисельності, тому не зможе різко перейти до наступу протягом 30 днів.
facebook com mod mil rus

З початку вторгнення в Україну російська армія втратила близько третини від своєї чисельності, тому не зможе різко перейти до наступу протягом 30 днів.

Про це повідомляє британська розвідка.

«В даний час росія, ймовірно, зазнала втрат у розмірі третини наземних бойових сил, які вона зібрала в лютому. Ці втрати напевно будуть посилені втратою критично важливих засобів забезпечення, таких як Мостове обладнання та безпілотники спостереження і розвідки», – йдеться в повідомленні.

У росії знову відірвалися від реальності та відмовляються капітулювати в УкраїніТакож росія нібито не говорить про застосування ядерної зброї першою - хоча всі ці загрозливі та безвідповідальні заяви зазвичай звучать саме з боку рашистів

Зазначають, що росії не вистачає мостового обладнання протягом усього конфлікту, що уповільнювало і обмежувало наступальні маневри. А безпілотники вразливі для українських ППО.

Через це армії рф не вдасться збільшити просування в найближчі 30 днів.

Нагадаємо, у Генеральному штабі ЗСУ розповіли про ситуацію на фронтах на початок 81-ї доби протистояння захисників України російському повномасштабному вторгненню. Ворожі війська попри втрати не припиняють наступальні дії в Східній операційній зоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: