У Мелітополі окупанти грабують квартири і крадуть автомобілі у місцевих – ОВА

Читать на русском
Російські окупанти зламують квартири, гаражі, інші приміщення, проводять обшуки, в ході яких крадуть все, що їм сподобається
Ілюстративне фотоПропаганда Кремля

У окупованому Мелітополі Запорізької області окупанти поводяться точно так само, як поводилися їхні ідейні натхненники-нацисти під час Другої світової - зламують квартири, грабують їх, а також крадуть у місцевих жителів автомобілі.

Про це йдеться у повідомленні Запорізької обласної Військової адміністрації.

Окупаційні солдати діють під виглядом пошуку партизанів і диверсантів. Вони зламують квартири, гаражі, інші приміщення, проводять обшуки, в ході яких крадуть все, що їм сподобається.

«Жителі Авіамістечка повідомляють, що військові з автоматами викрадали автомобілі з гаражів і приватного сектора. Крім того, загарбники займають квартири мелітопольців, які виїхали на підконтрольну Україні територію» - сказано в повідомленні ОВА.

Нагадаємо, 28 квітня в Запорізькій області під окупованим Мелітополем підірвали залізничний міст. Російські військові оточили його і довго шукали підривників.

Раніше ми писали про те, що в тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області російські солдати вкрали гроші, призначені для виплат пенсій і субсидій за квітень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: