Антикорупційний суд передав $300 тисяч на потреби Збройних сил

Читать на русском
Антикорупційний суд зобов'язав Національне бюро перерахувати на потреби української армії, вилучену в рамках розслідування іноземну валюту.

Вищий антикорупційний суд зобов'язав Національне антикорупційне бюро та Спеціалізовану антикорупційну прокуратура перерахувати на потреби Збройних сил України 300 тисяч доларів, вилучених у межах розслідування можливих зловживань посадовців податкових органів.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

«17 травня Національне бюро перерахувало 300 тисяч доларів Збройним силам України. Ці кошти детективи Національного бюро вилучили ще у 2021 році в межах розслідування, здійснюваного за оперативного супроводу СБУ та процесуального керівництва САП, можливих зловживань посадовців податкових органів. Відтоді кошти перебували під арештом», – інформує відомство.

Як стверджують у НАБУ, днями Вищий антикорупційний суд зняв арешт з цих коштів та зобов'язав спрямувати гроші на посилення обороноздатності держави.

Нагадаємо, заставу підозрюваного у справі про хабар колишньому директору порту «Чорноморськ» стягнули в держбюджет. Раніше ВАКС перерахував на потреби ЗСУ заставу обвинуваченого у справі колишнього начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитра Головіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: