Антикорсуд скерує на потреби армії заставу ексголови Держекоінспекції

Читать на русском
Антикорупційний суд розглянув і задовольнив клопотання захисника обвинуваченого експосадовця про зміну запобіжного заходу.

Вищий антикорупційний суд змінив запобіжний захід з застави на особисте зобов'язання колишньому голові Державної екологічної інспекції. Його гроші скерують на потреби Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-служба ВАКС.

«Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду змінив колишньому голові Держекоінспекції запобіжний захід у вигляді застави на особисте зобов'язання. Суд також постановив перерахувати кошти в сумі 340 тис 500 грн, внесених раніше як застава, на спеціальний рахунок Національного банку України для збору коштів на підтримку Збройних сил України», – інформують у суді.

Раніше антикорсуд зменшив заставу віце-мера Одеси Олега Бриндака на 5 млн грн і передав їх на потреби ЗСУ. Його підозрюють в участі у злочинній організації одеського бізнесмена Володимир Галантерника та зловживанні службовим становищем на користь цієї організації на суму майже 700 млн грн.

Нагадаємо, заставу іншої підозрюваної у цій справі одеської чиновниці Інни Поповської теж перерахували на потреби української армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: