Російський пропагандист визнав, що окупанти обстріляли «Азовсталь» фосфорними бомбами

Читать на русском
Російські окупанти самі визнали, що обстрілюють українських захисників на заводі Азовсталь у Маріуполі забороненими фосфорними боєприпасами.
скріншот з відео

Російські окупанти самі визнали, що обстрілюють українських захисників на заводі «Азовсталь» у Маріуполі забороненими фосфорними боєприпасами.

Про це повідомив російський пропагандист, військовий кореспондент Олександр Коц, опублікувавши відео атаки у Telegram.

Він вкотре оббрехав Збройні сили України, що ті нібито «обстрілювали Семенівку під Слов'янськом й Донецький аеропорт у 2014 році такою ж зброєю».

«На Азовсталь насипають, «щоб муха не пролетіла». Вже чую скукаріки з українського боку, що Росія застосовує якісь заборонені запальні боєприпаси. Начебто ЗСУ не спалила такими ж половину Семенівки під Слов'янськом у 2014 році. Я це бачив на власні очі, потрапив під таке бомбардування вдень, коли мирні жителі, що залишалися тоді в селищі, корпіли в городниках», – написав пропагандист рашистів.

Нагадаємо, сьогодні росіяни вперше застосували проти захисників Маріуполя запалювальні бомби.

Пізніше стало відомо, що російські окупаційні війська настільки цинічні, що вирішили помститися Україні за нещодавню перемогу на «Євробаченні-2022». Відправляючи запалювальні бомби на голови захисників Маріуполя, вони ставлять дату фіналу пісенного конкурсу з написом: «Kalusha, як ви і просили!».

Напередодні Ірина Верещук розповіла про перемовини щодо евакуації людей з «Азовсталі» та скількох можуть вивезти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: