Україна може мобілізувати до п'яти мільйонів бійців, але навіщо – Арестович

Читать на русском
Особового складу в українській армії більш ніж достатньо, проблеми існують тільки з важким озброєнням для нього
Ілюстративне фотоdepositphotos.com

В Україні зараз набагато більше військовослужбовців, ніж було до війни. Тому турбуватися про те, що в Україні може початися загальна мобілізація, не варто.

Про це заявив радник глави Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

Як проходить мобілізація в Україні та чи передбачається нова хвиляЯк нині проходить мобілізація, чи передбачається нова хвиля та чи можуть непідготовлених відправити на передову, читайте у матеріалі «Слово і діло».

«Ми можемо виставити й п'ять мільйонів. Проблема не в цьому. Чим їх споряджати? Щобільше... Гаразд, здам державну таємницю: у нас сильно більше вже, ніж коли ми починали цю війну, сильно більше. Тому цифра Рєзнікова не звучить такою страшною. Не така вже вона велика в порівнянні з тим, що вже зараз стоїть під рушницею» - сказав він.

Арестович зазначив, що особового складу в українській армії більш ніж достатньо, проблеми існують тільки з важким озброєнням для нього.

Нагадаємо, за словами міністра оборони України Олексія Резнікова український сектор безпеки та оборони за своєю чисельністю на сьогодні вже перевищив мільйон бійців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: