ЗСУ продовжують наносити втрати ворогу: стало відомо, що окупанти відступають на Ізюмському напрямі

Читать на русском
Рух ворога відбувається у напрямку Донбасу, частина ворожих сил потім повертається через Борову у напрямку Куп'янська з пошкодженою технікою.

Окупаційні війська країни-агресора почали відступ на Ізюмському напрямі. Російські солдати, які перебували у Підвисокому, масово передислокуються до Гороховатки.

Про це повідомляє Борівська селищна рада.

«Ймовірно, це пов'язано з переміщенням лінії фронту внаслідок контрнаступу ЗСУ: гучні вибухи вночі та вранці були чутні з боку Підвисокого, Бугаївки, Куньє», - сказано у повідомленні.

Як зазначається, кількість живої сили та ворожої техніки окупантів постійно змінюється.

«Рух ворога відбувається у напрямку Донбасу, частина ворожих сил потім повертається через Борову у напрямку Куп'янська з пошкодженою технікою», - заявляють у селищній раді.

Водночас, частина окупантів продовжують концентруватися у населених пунктах громади та місцевих лісах на Харківщині.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська продовжують ведення наступальних дій у Східній операційній зоні, найбільша активність окупантів зберігається на Слобожанському та Донецькому напрямках.

Раніше ми писали, що полк «Азов» розповів, чим ворог продовжує штурмувати «Азовсталь».

Також, згідно з інформацією ОК «Південь», ворожий флот залишив на патрулюванні моря два кораблі, решта у Криму.

Окрім цього, минулої доби стало відомо, що російські окупанти почали розгортати ППО на тимчасово захопленому острові Зміїний. Українська військова розвідка має дані щодо розгортання росією зенітного ракетно-гарматного комплексу «Панцир» та ЗРК «Тор-М2», які мають забезпечувати протиповітряну оборону рф ближнього радіуса дії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: