Ситуація на Харківщині: у місті тихо, зберігаються обстріли в області

Читать на русском
У Харкові доба пройшла відносно тихо, російські окупанти не завдавали ударів самому місту. Проте в області є загиблі та поранені.

У Харкові доба пройшла відносно тихо, російські окупанти не завдавали ударів по самому місту. Однак армія рф все ще обстрілює населені пункти області, є жертва і поранені.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram у четвер, 12 травня.

РФ виводить свої сили з Харківської області, це визнання нездатності взяти ключові міста – британська розвідкаУкраїнські сили продовжують контратаки на північ від Харкова. Росія після важких втрат відводить свої підрозділи з Харківської області для реорганізації та поповнення.

«Минулої доби пройшли в Харкові порівняно тихо, ворог не завдав ударів по самому місту. Проте від обстрілу страждають населені пункти області. З реактивних систем залпового вогню окупанти обстріляли селище Мала Данилівка. Сьогодні вранці ворог завдав ракетного удару по Дергачах. На жаль, одна людина загинула, троє постраждалих», - написав він.

Глава ОДА наголосив, що ще в жодному разі не можна розслаблятися та нехтувати власною безпекою, бути на вулиці без нагальної потреби.

Нагадаємо, завдяки контрнаступу ЗСУ у Харківській області війська рф вдалося значно відтіснити від міста у бік кордону з росією. За минулі два тижні було звільнено понад 10 населених пунктів Харківщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: