Українські військові збили ворожий гелікоптер Мі-24

Читать на русском
На Донецькому та Луганському напрямках українські захисники продовжують давати відсіч армії рф. У вівторок, 10 травня, ЗСУ  збили ворожий гелікоптер Мі-24.
t.me/UkraineNow

На Донецькому та Луганському напрямках українські захисники продовжують давати відсіч армії рф. У вівторок, 10 травня, ЗСУ збили ворожий гелікоптер Мі-24.

Про це повідомляє Угруповання Об'єднаних сил.

Відомо, впродовж доби 10 травня ЗСУ відбили 12 атак російських окупантів. Військовослужбовці угруповання Об'єднаних сил завдали ворогу суттєвих втрат, знищивши 12 танків понад два десятки броньованої та спеціальної інженерної техніки.

Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили один ворожий гелікоптер Мі-24 та 3 безпілотні літальні апарати типу «Орлан-10».

Нагадаємо, Збройні сили України звільнили від окупаційних військо російської федерації населені пункти Черкаські Тишки, Руські Тишки, Рубіжне та Байрак у Харківській області.

Також повідомляли, що володимир путін може вдатися до радикальніших засобів, щоб досягти своїх цілей у ході війни в Україні, зокрема, запровадити воєнний стан у росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: