Мелітополь перетворюється для росіян на другу Чорнобаївку – Арестович

Читать на русском
Звичайно, за кількістю накриттів українськими військами російська база в Мелітополі не дотягує до Чорнобаївки, але тенденція є
Ілюстративне фотоFacebook

Збройні Сили України вже вп'яте накрили аеродром Мелітополя, на якому фіксується скупчення російських військових. Місто потроху перетворюється для російських окупантів в аналог Чорнобаївки.

Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

«Щасливий оголосити «п'ятий» Мелітополь, який стає Чорнобаївкою» - сказав він.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

Арестович додав, що разом з аеродромом накрили й пункт управління росіян, розташований поблизу. В результаті було уражено скупчення боєприпасів, яке детонувало після удару протягом двох годин.

Нагадаємо, українські військові регулярно знищують техніку та особовий склад армії рф на тимчасово окупованому військовому аеродромі в Чорнобаївці Херсонської області. За час війни по ньому були завдано ударів не менше 14 разів.

В результаті ударів, серед іншого, ліквідували командувача 49-ї загальновійськової армії рф, генерал-лейтенанта Якова Рязанцева.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: