На 9 травня путін може заявити про анексію територій України – МВС

Читать на русском
У МВС заявили про те, що на 9 травня глава кремля може заявити про анексію Донецької, Луганської та Херсонської областей.
investigator

На 9 травня президент росії володимир путін може заявити про анексію Донецької, Луганської та Херсонської областей.

Про це розповів радник Міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі телемарафону.

За його словами, у кремлі зараз є дві партії, де одна каже путіну, що на 9 травня потрібно заявити про анексію окупованих територій.

У Міноборони очікують провокації або активізацію обстрілів рф перед 9 травняУ зв'язку зі святкуванням 9 травня у росії в Україні очікують провокацій або активізації обстрілів окупантів.

«Одна каже, що треба на 9 травня заявити про анексію Донецької та Луганської областей, навіть Херсонської області, а також тих територій, які зараз окуповані на Запоріжжі. Друга партія каже, що у разі анексії росія просто не матиме шансів люфту на майбутні переговори», - сказав він.

Денисенко зазначив, що в ці дні вирішуватиметься, чи зробить заяву путін про те, що після того, як завдання буде виконане, він приєднає ці території. Зокрема, це може бути ключове посилання путіна на 9 травня.

«Говорити, що він отримає якісь серйозні здобутки до 9 травня, зараз не доводиться взагалі. На мою думку, 51 на 49 він слухає першу партію», – додав радник.

Нагадаємо, в Івано-Франківську скасували усі заходи 7-9 травня, мешканців закликали виїхати за місто.

Також зазначимо, два дні поспіль, 3 та 4 травня, росія влаштовує масовий ракетний обстріл різних областей України.

Вперше з початку війни росіяни завдали удару по Закарпаттю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: