Окупанти в Херсонській області хочуть закрити доступ до Instagram та Facebook

Читать на русском
Окупаційна влада Херсонської області збирається закрити доступ до соцмереж Instagram і Facebook.

Окупаційна влада Херсонської області хоче найближчим часом закрити доступ до соціальних мереж Instagram і Facebook.

Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Окупанти зібралися перевести Херсонську область у «рубльову зону»Російські окупанти збираються з 1 травня поступово переказувати розрахунки в Херсонській області на рублі.

«Звичайно ж, ми найближчим часом силами військово-цивільної адміністрації заборонимо на території області Facebook, Instagram та інші групи, які дискредитують навіть своїми назвами наш регіон і виступають як екстремістські організації, які спрямовані на дестабілізацію ситуації в нашому регіоні», – заявив Кирило. Стремоусов, якого окупанти призначили «заступником голови військово-цивільної адміністрації» області.

Зазначимо, що у росії компанію Meta, якій належать Facebook та Instagram, визнали екстремістською організацією та заборонили ще наприкінці березня.

Нагадаємо, за інформацією української розвідки, росія розглядає можливість включення захоплених територій півдня України до складу тимчасово окупованого Криму.

За даними розвідки США, росія має плани до середини травня остаточно анексувати територію ОРДЛО. Наступним кроком стане спроба анексувати окуповану частину Херсонщини.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: