Стало відомо, за якої умови окупанти надають дозвіл на пересування в Маріуполі

Читать на русском
Мешканці Маріуполя не можуть пересуватись містом без відповідного дозволу від окупантів. А для цього їм необхідно пройти фільтраційний табір.
ГУР України

Мешканці Маріуполя не можуть пересуватись містом без відповідного дозволу від окупантів. А для цього їм необхідно пройти фільтраційний табір.

Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Спочатку треба пройти перевірку (фільтрацію) в одному з райвідділків «МВС» в Мангуші, Новоазовську або Нікольському або в пунктах пропуску Мангуш або Безимянне», – йдеться в повідомленні.

Після неї маріупольцям зі справкою треба звернутись до так званої комендатури Маріуполя і отримати перепустку на пересування в межах Донецької області.

Наразі немає ознак того, що війна в Україні скоро завершиться – ЗеленскийУкраїна прагне досягти перемоги у війні якнайшвидше, відновити свою територіальну цілісність та розпочати відновлення зруйнованого майна, зокрема за кошти, конфісковані в росії.

«Третій документ, якій мають отримати маріупольці задля натяку на вільне пересування. Довідка про фільтрацію, перепустка для пересування вулицями міста та перепустка на пересування за межі Маріуполя. Якщо гетто виглядає якось інакше, я не знаю як…», – додав Андрющенко.

Нагадаємо, внаслідок російської агресії у Маріуполі знищено понад 95% всіх споруд. Досі лишається невідома кількість жертв серед мирного населення у місті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: