Таємничі вибухи та пожежі в росії: Daily Mail склала карту

Читать на русском

У росії за останні кілька тижнів було більше 12 вибухів та пожеж на різних об'єктах. Журналісти склали карту.

У росії за останні кілька тижнів почастішали випадки вибухів та пожеж на різних об'єктах, особливо у прикордонних з Україною областях. Загалом таких інцидентів налічується понад 12.

Журналісти газети Daily Mail склали карту пожеж та «хлопків» (так у російських ЗМІ називають вибухи) у росії.

Декілька інцидентів було в російському Бєлгороді та області. Зокрема, 1 квітня вибух та пожежа сталася на нафтобазі «Роснефти». Наприкінці квітня в області, в районі села Стара Нелідівка, сталася пожежа на складі боєприпасів. 1 травня у місті знову було чути вибухи.

Нафтобаза спалахнула в ніч на 25 квітня в Брянську. На початку травня сталася пожежа на Пермському пороховому заводі, загинуло кілька людей.

3 травня під Твер'ю спалахнула автостоянка вантажних автомобілів, внаслідок чого було знищено майже 40 транспортних засобів. У цьому ж місті наприкінці квітня сталася сильна пожежа в Центральному науково-дослідному інституті Військ повітряно-космічної оборони росії, тоді загинуло понад 20 людей.

Це далеко не вичерпний перелік.

Нагадаємо, вибухи у росії коментував радник керівника ОПУ Михайло Подоляк. За його словами, Бєлгородська, Воронезька та Курська області росії теж почали активно вивчати поняття «демілітаризація».

Подоляк додав, що причини руйнування військової інфраструктури в росії можуть бути абсолютно різними: «Аж до… божественного втручання у справи грішників, які у Страсний тиждень масово вбивали людей в українському Маріуполі».

Водночас, у Британському оборонному відомстві заявили, що Україна може «цілком законно» атакувати військові об'єкти в росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: