На звільнених околицях Харківщини фіксують велику кількість замінувань – ОДА

Читать на русском
У Харківській області на територіях, які ЗСУ звільнили від російських окупантів, залишається велика кількість мін та снарядів.
t.me/synegubov

У Харківській області на територіях, які ЗСУ звільнили від російських окупантів, залишається велика кількість мін та снарядів. Людей просять не поспішати із поверненням.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram у середу, 4 травня.

Українські військові відтіснили росіян на 40 кілометрів від Харкова – ПентагонЗСУ відтіснили російську армію на 40 кілометрів від Харкова. Загалом у Пентагоні відзначили млявий прогрес росії у її наступі на сході України.

«Коли ЗСУ звільняють території, фіксуємо велику кількість мінувань на підходах до селищ, приватних будинків. Звертаємось до місцевих: по можливості не їдьте на звільнені території, дочекайтеся дозволу Збройних Сил та ДСНС», - написав він.

Голова ОДА також повідомив, що за минулу добу окупаційні війська завдали по Харкову двох ударів з РСЗВ та артилерії.

По області окупанти обстрілювали Руську Лозову, Дергачі, Золочів, Богодухів, Чугуїв, Барвінкове.

Минулої доби на Харківщині - 8 поранених та 1 загиблий у Донецькій громаді.

«Інтенсивність обстрілів зменшилася, але щоб мінімізувати втрати серед цивільних – має бути дисциплінованим», - додав Синєгубов.

Нагадаємо, 3 травня російські військові обстріляли у Харкові центральний парк відпочинку імені Горького, зруйновано 2 атракціони, є постраждалі.

При цьому ЗСУ продовжують відтісняти ворога від околиць Харкова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: