У росії оприлюднили список товарів, які ввозитимуть в країну контрафактом

Читать на русском
Міністерство промисловості і торгівлі російської федерації затвердив перелік товарів, які у країну будуть ввозити контрафактом.
our-irkutsk.ru

Міністерство промисловості і торгівлі російської федерації затвердив перелік товарів, які у країну будуть ввозити контрафактом.

Відповідний наказ опубліковано на офіційному інтернет-порталі правової інформації рф.

Зауважимо, що перелік з товарів, які можна буде ввозити до країни без згоди правовласника, має 20 сторінок. У списку техніка брендів Apple, Asus, HP, Panasonic, Samsung, Nokia, Sony, Intel та інші. Там також є бренди побутової техніки Electrolux, Miele, Siemens, Dyson. Ігрові приставки X-Box, Play Station, Nintendo, а також автомобілі та запчастини Tesla, Toyota, Land Rover, Jeep, Isuzu, Jaguar, Chrysler, Bentley, Mitsubishi, Cadillac, Chevrolet, Dodge, Hummer, Rolls-Royce, Bugatti.

У перелік також потрапили обладнання для різних галузей, пристрої та обладнання для залізниць, човни, живі дерева, саджанці та квіти. Крім цього до контрафактних товарів віднесли мило, миючі засоби, свічки, пластилін, клеї, сірники, вибухові речовини, пластмаси, одяг, взуття та косметика.

Нагадаємо, ще 24 квітня повідомляли, що Міністерство торговельної промисловості росії прийняло рішення узаконити крадівництво підсанкційних товарів, дозволивши їх ввезення в росію у якості контрафакту. Заради збереження пристойності бандитську схему обізвали «паралельним імпортом».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: