У Києві озвучили кількість зруйнованих через обстріли будинків, шкіл та дитсадків

Читать на русском
З початку російського вторгнення через обстріл окупантів у Києві пошкоджено понад 200 житлових будинків, а також десятки шкіл та дитсадків.
Kyiv Live

З початку російського вторгнення через обстріл окупантів у Києві пошкоджено понад 200 житлових будинків, а також десятки шкіл та дитсадків.

Про це на брифінгу у четвер, 5 травня, повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Зруйноване житло: скільки заявок уже подали у «Дію» українціДо додатку Дія вже надійшло понад 100 тисяч заявок про пошкоджене майно в Україні через напад росії.

«У столиці через обстріли у нас пошкоджено понад 200 житлових будинків. Також руйнування отримали 30 садків, 46 шкіл та понад 70 об'єктів різної міської інфраструктури. На сьогоднішній день ми закінчуємо їхнє обстеження. Зараз розробляються відповідні кошториси для того, щоб визначитися вже безпосередньо з обсягом та врахувати вартість цих пошкоджень щодо їх відновлення», – заявив Паворозник.

За його словами, у планах столичної влади - до кінця року завершити ці роботи, включаючи ті будинки, які постраждали через війну найсильніше.

Нагадаємо, у Київській ОДА підрахували кількість зруйнованих окупантами будівель у регіоні.

А в ОПУ повідомляли, що в Україні створять довідник із найкращими прикладами містобудування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: