Мер Слов'янська закликав жителів евакуюватися

Читать на русском
Місто Слов'янськ Донецької області сьогодні вранці потрапило під ракетний обстріл. Влада закликала людей виїжджати з міста.
facebook.com/Vadymlyakh

Місто Слов'янськ Донецької області сьогодні вранці потрапило під ракетний обстріл. Удари були зафіксовані одразу по кількох мікрорайонах. Пошкоджено житлові будинки. Влада закликала людей виїжджати з міста.

Про це написав мер Слов'янська Вадим Лях у Facebook.

Британія передасть Україні броньовані машини для евакуації людей із «гарячих точок»Велика Британія передає Україні 13 броньованих машин для евакуації мирних жителів із районів із сильним обстрілом.

«Прилетіло одразу до кількох мікрорайонів. Пошкоджено багатоповерхову житлову забудову, школу. На щастя, жертв вдалося уникнути. Наразі з'ясовуємо розмір збитків. Жителям пропоную ще раз задуматися про евакуацію», - написав він.

Він також оприлюднив інформацію для охочих виїхати зі Слов'янська.

«Сьогодні, 4 травня, об 11:00 від універмагу відправляється автобус до Рівненської області з наступним розселенням. Хто записався на рейс, не спізнюйтесь. Сьогодні від стоянки ЦНАП є можливість виїхати на Дніпро. Тим, кому це необхідно, нададуть житло на кілька днів із подальшим вивезенням до західних областей України. Автобус вирушить орієнтовно о 12:30-13:00», - йдеться у повідомленні.

Мер зазначив, що завтра також вирушатиме автобус.

«Завтра, 5 травня, о 9:30 від стоянки ЦНАП також відправиться безкоштовний евакуаційний автобус до залізничного вокзалу Дніпра. Посадка на рейси за попереднім записом! Записатися можна телефоном гарячої лінії. Бережіть себе! Евакуюйтесь!», - закликав Лях.

Нагадаємо, на Донеччині окупанти двічі обстріляли Авдіївський коксохімічний завод. Напередодні загинули 10 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: