Окупанти розбомбили літаками елеватор у Рубіжному

Читать на русском
Російські окупаційні війська здійснили авіаційний удар по елеваторному комплексу на Луганщині, який повністю знищив будівлю.

Окупаційні війська російської федерації здійснили авіаційний удар по зерновому елеватору в Рубіжному, Луганської області. Комплекс повністю знищений.

Про це повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Мета - Голодомор. Окупанти розбомбили літаками елеватор у Рубіжному. Супутникові знімки від компанії Planet Lab свідчать про те, що на територію ТОВ «Голден АГРО» у Рубіжному були скинуті потужні російські бомби. Відкритий 2020 року елеваторний комплекс повністю знищено», – сказав Гайдай.

За його словами, на підприємстві було встановлено лабораторію з найсучаснішим обладнанням, включаючи експрес-аналізатор, який забезпечував точні та швидкі аналізи всіх культур, зерносушарка потужністю 1500 тон на добу, сепаратор, автоваги, автоматичний пробовідбірник. Як стверджує Гайдай, комплекс міг зберігати 30 тисяч тон зерна одночасно.

«Рашисти хочуть влаштувати Голодомор. В окупованих містах зафіксовані випадки вивозу нашого зерна в рф. Раніше вони також знищили всі продуктові склади в Сєвєродонецьку», – підкреслив керівник ОВА.

Раніше Гайдай розповів, що російські окупанти цілодобово штурмують населені пункти Луганської області.

Нагадаємо, у Попасній на Луганщині ворожа диверсійно-розвідувальна група з гранатомета обстріляла евакуаційний транспорт у суботу, 30 квітня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: