Окупанти обстріляли автомобіль із волонтерами на Луганщині

Читать на русском
Російські окупанти обстріляли автомобіль із волонтерами, який рухався у напрямку Попасної.
t.me/luhanskaVTSA

Російські окупанти обстріляли автомобіль із волонтерами, який рухався у напрямку Попасної.

Про це повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай у Telegram уранці 30 квітня.

Україна має повністю звільнити Крим та Донбас – МЗС БританіїУкраїну треба озброїти так, щоб вона змогла звільнити від російських окупантів свої території Криму та Донбасу, заявили у британському МЗС.

«Росіяни відкрили вогонь у напрямку автомобіля з волонтерами, який рухався у напрямку Попасної. У транспортному засобі перебували двоє місцевих жителів та вінничанин. На щастя, обійшлося без жертв», – написав він.

Гайдай також розповів, що в одній із пожежно-рятувальних частин втрати – учора двоє бійців госпіталізували. Баротравму голови та осколкові поранення особи вони отримали під час виконання – під час виклику до Лисичанська.

А у Лоскутівці, біля Лисичанська, учора ввечері загинув 70-річний чоловік. Приблизно водночас на вулиці міста отримав поранення лисичанин.

«Ще невідома кількість жертв внаслідок обстрілу Гірської громади, які росіяни завдавали вчора протягом дня. У Гірському та Оріховому ворогом зруйновано щонайменше 15 будинків», - додав голова ОДА.

Під час доставки ліків та медикаментів до лікарні у Сєвєродонецьку під мінометний обстріл потрапили службовий поліцейський автобус, а також власний автомобіль співробітника поліції. Постраждалих нема.

Нагадаємо, окупанти продовжують наступ на Донбасі. У Генштабі розповіли про ситуацію на фронті.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі підірвали міст під Слов'янськом у напрямку просування окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: