Минулої доби російські війська 19 разів обстріляли житлові квартали Луганщини

Читать на русском
Російські війська у суботу, 30 квітня, 19 разів відкривали вогонь по житлових кварталах міст та сіл Луганщини.
Сергій Гайдай

Російські війська у суботу, 30 квітня, 19 разів відкривали вогонь по житлових кварталах міст та сіл Луганщини.

Про це повідомляє начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Ще 12 будинків обстріляно росіянами, Золоте-3 зруйноване на 70 %, ворог штурмує Оріхове. 19 разів росіяни відкривали вогонь по житлових кварталах міст та сіл Луганщини у останній день квітня», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що окупанти завдали по шість масованих артилерійських обстрілів по Сєвєродонецьку та Лисичанську, по три обстріли пережили Рубіжне та Попаснянщина. Внаслідок чого ще 12 будинків стали непридатними для життя. П’ять із них – багатоповерхівки в Сєвєродонецьку, ще дві – в Рубіжному. В цьому місті також сталися займання двох приватних будинків. У Комишувасі зруйновано будівлю сільради, школу та багатоквартирний будинок. У Лисичанську перебито газогін.

«Наразі відомо про одного загиблого чоловіка, який отримав несумісні з життям поранення у ніч із 29 на 30 квітня в Новодружеську», – додав Гайдай.

Нагадаємо, у Попасній на Луганщині ворожа ДРГ з гранатомета обстріляла евакуаційний транспорт у суботу, 30 квітня. Наразі знайдено один порожній автобус зі слідами крові, іншого нема.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: