Якщо путін оголосить в росії мобілізацію, Україні це буде тільки в плюс – Арестович

Читать на русском
Мобілізація в росії раптово продемонструє, що опір путінському режиму значно сильніше, ніж вважалося, і багато людей почнуть приєднуватися до нього
Ілюстративне фотоАпостроф

Якщо російський президент володимир пуутін здуру надумає оголосити загальну мобілізацію, Україна буде цьому тільки рада, тому що такий крок зробить революцію в росії неминучою.

Про це радник глави Офісу президента Олексій Арестович розповів в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

«Загальна мобілізація в росії - благо для України. Тому що почнеться останній відлік днів режиму путіна, дуже швидкий зворотний відлік. Це буде вже невпинний процес. Найкраще, що може статися, це загальна мобілізація в росії. Це настільки хороший для нас козир, що навіть не хотілося говорити» - сказав він.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

Арестович зазначив, що мобілізація в росії раптово продемонструє, що опір путінському режиму значно сильніше, ніж вважалося, і багато людей почнуть приєднуватися до нього. А мобілізовані можуть вчинити так само як вчинили царські солдати в 1917 році.

«Вони не прогодують цю масу людей. І це почне валити російську економіку ще швидше, ніж зараз... Ці нормальні російські мужики, яких смикнуть від сімей, вони й постукають в бункер прикладом» - резюмував він.

Нагадаємо, Міністерство оборони України не виключає, що Путін може оголосити повну мобілізацію в росії, якщо ситуація на Східному фронті погіршиться.

Тим часом окупаційна влада в окремих районах Донецької та Луганської області скасували медогляд для мобілізованих чоловіків. Зараз там мобілізують всіх підряд, в тому числі інвалідів і негідних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: