На Донбасі підірвали міст під Слов'янськом у напрямку просування окупантів

Читать на русском
Міст підірвали разом із вагонами. Тепер залізничне сполучення з Лиманом, який перебуває в епіцентрі боїв на Донбасі, є неможливим.
Ілюстративне фото

Українські війська завдали удару по залізничному мосту Лиман – Райгородок через річку Сіверський Донець, що веде до Слов'янська. У цьому напрямку намагаються просунутися окупанти.

Про це повідомляє Hromadske, з посиланням на прес-службу ООС.

Зазначається, що під Слов'янськом підірвали залізничний міст, щоб унеможливити його захоплення військами окупантів. Руйнування мосту підтверджується супутниковими знімками.

«Міст підірвали разом із вагонами. Тепер залізничне сполучення з Лиманом, який перебуває в епіцентрі боїв на Донбасі, є неможливим», – йдеться в повідомленні видання.

Залізничний шляхопровід проходить паралельно з автомобільною дорогою між Лиманом і Слов'янськом. Саме в цьому напрямі намагаються просунутися війська росії у наступі на Донбасі.

За останніми даними, Лиман наразі перебуває в епіцентрі боїв на Донбасі.

Нагадаємо, що українські військові звільнили від російської армії населений пункт Руська Лозова у Харківській області. З його передмість окупанти обстрілювали житлові масиви Харкова.

Також нагадаємо, що на Донбасі 24-та окрема механізована бригада імені Короля Данила сьогодні, 29 квітня, ліквідувала групу російських десантників, які намагалися штурмувати позиції українських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: