ЗСУ повернули контроль над ще одним селищем під Харковом

Читать на русском
Українські військові відновили контроль за населеним пунктом Кутузівка Харківської області.
facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські військові відновили контроль за населеним пунктом Кутузівка ​​Харківської області.

Про це йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ увечері 28 квітня.

Росія протягом доби втрачає щонайменше роту військ – АрестовичРадник глави Офісу президента України Олексій Арестович відзначив значні втрати окупанта. Він заявив, що щоденно росіяни втрачають щонайменше роту солдат.

«Відновлено контроль над населеним пунктом Кутузівка ​​Харківської області», - йдеться у повідомленні.

За даними Генштабу, зараз ситуація на Слобожанському напрямку наступна – ворог розгорнув на території Білгородської області до п'яти дивізіонів ОТРК «Іскандер-М».

Також армія росії продовжує здійснювати перегрупування своїх сил.

За наявною інформацією, ворог вивів для відновлення боєздатності на територію Росії батальйонну тактичну групу повітрянодесантних військ через значні втрати в особовому складі та військовій техніці.

Крім того, батальйонну тактичну групу зі складу підрозділів 29 армії Східного військового округу переміщено з території Білгородської області на Харківщину. Противник продовжує повітряну розвідку безпілотниками.

«Ворожі підрозділи зробили спробу наступу на позиції Сил оборони України на напрямках Бражківки та Довгенького. Успіху не мали, зазнали втрат і відійшли. Також окупанти безуспішно намагалися взяти під контроль основні об'єкти Великої Камишевахи», - додали у Генштабі.

Нагадаємо, вранці в Генштабі повідомляли про загальну ситуацію на фронті, а також про втрати російської армії за більше як 2 місяці війни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: