Українську армію посилили зенітним ракетним комплексом С-300

Читать на русском
Війська повітряного командування Південь отримали зенітний ракетний комплекс С-300. Установку Україні передали країни-партнери.
ілюстративне фото

Війська повітряного командування «Південь» отримали зенітний ракетний комплекс С-300. Установку Україні передали країни-партнери.

Про це повідомляє Командування Повітряних сил ЗСУ у Facebook.

Яку військову техніку Україна може отримати від США завдяки ленд-лізуЛенд-ліз дозволяє президенту США надавати допомогу озброєнням і спорядженням будь-якій країні, яка визнана критично важливою для обороноздатності Штатів

«Зенітні ракетні війська повітряного командування «Південь» отримали зенітний ракетний комплекс С-300 від країн-партнерів, який значно посилив протиповітряну оборону в південному регіоні», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили, ЗРК С-300 ефективно виконує свою роботу проти значної частини об'єктів російських окупантів та може збивати літаки, крилаті та балістичні ракети на дистанції від 5 до 150 км.

«При цьому, не важливо, на якій відстані летить ціль - 10 метрів або 27 км. Вказаний комплекс вже виконує бойові завдання», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ЗСУ розповіли, якої зброї бійцям не вистачає для перемоги.

Також повідомлялося, що Бундестаг схвалив надання Україні тяжкого озброєння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: